Home > Kopen bij Petit Bateau

FAQ Petit Bateau - Online aankoop

Overloop het vragenthema dat u interesseert


KOPEN BIJ PETIT BATEAU¹

De juiste maat kiezen

14, 16, 18 jaar? Ik ken mijn Petit Bateau maat niet. Hoe kies ik de juiste maat?

Om uw maat of die van uw kind te ontdekken, kunt u de matengids via de rubriek « Garanties en diensten > De juiste maat kiezen » raadplegen. U kunt deze rubriek ook raadplegen via de link « De juiste maat kiezen » die op elke productfiche staat.

Mijn baby van 3 maanden draagt kleren voor een baby van 6 maanden. Ik wil nu kledingstukken voor het volgende seizoen kopen, maar welke maat moet ik kiezen?

Vanaf het begin van volgend seizoen zou uw kind kleren voor een baby van 12 maanden moeten dragen. In het algemeen kunt u beter een grotere maat kiezen als u babykleren op voorhand koopt.

Voor broeken kunt u bijvoorbeeld een grotere maat kiezen, zodat de baby zich goed voelt in zijn kleren.

Een geschenk geven

Ik wil een vriend/vriendin een Petit Bateau product cadeau geven ...

Kleine details zorgen voor een wereld van verschil. Voor € 3 kan Petit Bateau de producten die u wenst cadeau te geven in geschenkdozen opsturen. U kunt ook een gepersonaliseerd kaartje met boodschap toevoegen. Bij uw bestelling moet u dan gewoon het vakje « Ja, ik wil een geschenkverpakking » aanduiden en daarna uw boodschap ingeven.

Er zal natuurlijk geen enkele prijsaanduiding op het geschenk staan. De factuur van uw bestelling wordt u per e-mail toegestuurd. U kunt via de rubriek « Uw account » de levering van uw pakje volgen.

Bestellen op www.petit-bateau.be

Hoeveel bedragen de leveringskosten?

De voorbereidings- en verzendingskosten van uw bestelling bedragen € 4.95, ongeacht het aantal artikelen.

Indien u dat wenst, kunt u uw pakje in België en Nederland laten leveren via onze website www.petit-bateau.be, in Frankrijk via onze website www.petit-bateau.fr, in Duitsland via onze website www.petit-bateau.de, in Japan via www.petit-bateau.co.jp, in de VS en Canada via www.petit-bateau.us.

Wanneer wordt mijn pakje geleverd?

Uw bestelling wordt via DPD binnen 4 tot 5 dagen en na maximaal 7 dagen vanaf de ontvangst van uw bevestigingse-mail geleverd.

U kunt uw pakje natuurlijk op een ander adres dan uw thuisadres laten leveren, bijvoorbeeld voor een geschenk.

Online betalen

Welke betaalmiddelen aanvaardt www.petit-bateau.be?

We vragen u uw bestelling met een kredietkaart (Visa, Eurocard/Mastercard) te betalen. U moet dan gewoon het nummer, de vervaldatum en het cryptogram (getal van 3 cijfers op de achterkant van uw kaart) van uw kredietkaart ingeven. De betalingen op www.petit-bateau.be zijn natuurlijk volledig beveiligd.

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling te betalen via Pay Pal.

Kan ik veilig online betalen?

Petit Bateau heeft een systeem geïnstalleerd, waardoor u gegarandeerd veilig online kunt betalen: het gaat om een versleuteling via SSL (Secure Socket Layer) die al uw gegevens in verband met uw betaling beveiligt. Uw bankgegevens worden op geen enkel moment naar het informaticasysteem van Petit Bateau doorgestuurd.

Een artikel omruilen of laten terugbetalen

Hoe kan ik een online gekocht artikel laten terugbetalen?

Na ontvangst van uw pakje hebt u 14 dagen de tijd om elk artikel dat niet aan uw wensen voldoet, terug te sturen. Stuur ons daarvoor het ongedragen en ongewassen artikel in zijn oorspronkelijke verpakking terug, samen met het retourformulier dat u in de rubriek « Uw bestellingen » van uw account kunt afdrukken. Indien alle artikels van de bestelling worden teruggestuurd, zal U alle betalingen ontvangen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikels hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de artikels heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. De verzendingskosten voor het artikel blijven wel voor uw rekening.

Stuur uw aanvragen voor terugbetaling naar:

Petit Bateau – Klantendienst
Temselaan 3B
1853 Strombeek-Bever
België

Hoe kan ik een artikel van www.petit-bateau.be omruilen?

Omruilen kan alleen in de boetiek en binnen 14 dagen na de ontvangst van uw pakje (behalve gepersonaliseerde Producten en Producten van de “Beste Koopjes”). Om een online gekocht artikel om te ruilen, brengt u het ongedragen en ongewassen in zijn oorspronkelijke verpakking naar de winkel. Breng ook zeker uw factuur of leveringsbon mee. De prijs van de nieuwe artikelen moet gelijk aan of hoger dan de prijs van het teruggebrachte artikel zijn. U kunt het verschil dan betalen door middel van elk betalingsmiddel dat door de boetiek aanvaard wordt.

Een bestelling opvolgen

Hoe kan ik mijn bestelling opvolgen?

U kunt eenvoudig het verloop van uw bestelling opvolgen: ga naar « Uw account » en dan naar de rubriek « Uw bestellingen ». U vindt er de samenvatting van uw vorige bestellingen en de status van uw huidige bestelling (verzendingsdatum, geschatte leveringsdatum, ...). U kunt ook gratis via sms op de hoogte gehouden worden over het verloop van uw bestelling. Daarvoor moet u tijdens uw bestelling het vakje « Ik wil via sms op de hoogte gehouden worden over het verloop van mijn bestelling' aanvinken ».

Hoe kan ik de dichtstbijzijnde Petit Bateau winkel vinden?

Uw dichtstbijzijnde Petit Bateau verkooppunt vinden, is eenvoudig: ga naar de rubriek « De Petit Bateau boetieks », kies uw land en geef de naam van uw stad (of uw postcode) in het zoekformulier in. Nu wordt er een lijst met Petit Bateau verkooppunten getoond, samen met hun openingsuren en andere gegevens. U kunt dit ook opzoeken via het vakje « Vind uw dichtstbijzijnde Petit Bateau winkel » onderaan elke pagina.

¹De meegedeelde informaties in dit document zijn enkel ter info, en hebben geen contractuele verplichtingen voor Petit Bateau.


Hebben wij uw vraag beantwoord?
Indien niet, contacteer ons door hier te klikken

Of per telefoon
van maandag tot donderdag van 09u tot 17u, vrijdag van 10u tot 15u